HJEMMEVÆRNETS HUNDETJENESTE
Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn

 

 

 

Oplevelsesrig træningsdag for alle hundeførere i Regionen.

Søndag den 19 april. Havde ca. 25 Hundeførere og sikringsfolk fra hele Region København, valgt og bruge denne dejlige solskinsdag i terrænet omkring Christiansminde, til en gang fællestræning....

Se hele galleriet her!Dagen, som var planlagt som en workshop, hvor man selv tilrettelagde aktiviteterne, blev brugt til at lave spændende øvelser for både hunde og Deres førere, der blev øvet i rundering, sporsøg, feltsøg, lydighed.... og ikke mindst blev der udvekslet erfaringer indbyrdes.


Stabskompagniets hundegruppe brugte lejligheden til at indøve nogle nye formationer samt fremrykningsteknikker, og den konstante geværild fra de nærliggende skydebaner, gjorde det ikke mindre realistisk.


Udover at dagen bød på mange oplevelser for både hunde og førere, var der også tid til at få demonstreret hvorledes man bærer sin hund, hvis dette må blive nødvendigt..
Her viser Johnny Larsen denne specielle teknik.

 

Næste træningsdag, hvor alle hundeførere i regionen har chancen for at træne sammen igen, vil blive den 5 september, nemlig samme dag som der er udtagelsesprøver til DM... Også her håber vi så der vil deltage lige så mange hundeførere..
Dette arrangement vil også blive afholdt på Christiansminde..